top of page
Bestuursmededelingen
Bestuursmededelingen

Onze club heeft zich ingeschreven met een extra reservenploeg in de competitie van het Recreatief Voetbal bij Voetbal Vlaanderen, dit is een onderdeel van de Belgische Voetbalbond.

Dit omdat er al een groep van meer dan 20 jongeren (allemaal met een zekere band met Chiro Kalfort) zich aangemeld hebben als nieuwe spelers.

Extra competitieploeg

Met 5 ploegen in komend seizoen

In het nieuwe voetbalseizoen zal onze club met 5 ploegen actief zijn :

  • 3 seniorploegen op zondag (10h30 + 12h30 + 14h30) in de competitie van het Recreatief Voetbal bij Voetbal Vlaanderen (onderdeel van de Belgische voetbalbond)

  • 1 seniorploeg O.B.B. (Oranje Boven Breendonk) op zaterdagnamiddag in de competitie van K.AVVV (Antwerpse Vereniging Van Vriendenclubs)

  • 1 veteranenploeg op vrijdagavond die enkel vriendschappelijke matchen speelt

Lidgeld

Het lidgeld voor seizoen 2023-2024 bedraagt 135 euro voor een senior en veteraan.  Voor jongeren (< 21 jaar bij aansluiting) is het zelfs maar 100 euro.
Voor een steunend lid of een sympathisant of een speler die enkel de trainingen wenst mee te doen is het lidgeld beperkt tot 25 euro.
Lidgeld uiterlijk 15/8/23 te betalen op bankrekening BE52 7360 7764 3009 op naam van Kon. Kalfort Daghet VZW.

Statuten

Statuten

Hieronder kan je de statuten van Kon. Kalfort Daghet VZW downloaden en bekijken. Deze zijn geldig sinds januari 2020. Veel leesplezier!  

Ongevalsformulieren

Indien je een ongeval had tijdens onze trainingen of matchen, hopen wij dat je snel herstelt. In het linker document vind je de gebruikelijke procedure om de verzekering van de club aan te spreken. Het rechter document is het ongevalsaangiftenformulier. 

Ongeval Formulieren
bottom of page