top of page

Ex-Trainers

2018 - 2024

Helmut De Graeve

Helmut is 51 jaar oud en woont al enige tijd in Puurs. Hij is gehuwd met Isabelle en heeft een dochter en 2 voetballende zonen (Seppe en Staf) .

 

Helmut kwam in 1995, na enkele jaren zonder voetbal door zijn studies, bij Kalfort Sportif terecht om terug plezier te vinden in het voetbalspelletje. Hij speelde als keeper bij de derde en tweede ploeg en ook even bij de eerste ploeg. Nadien vele jaren als keeper bij onze vrijdagse veteranen.  Zo'n matchke op vrijdagavond was voor hem een ideale start van het weekend. 

 

Helmut is reeds 28 jaar lid van onze club. Zijn eerste stappen als trainer volgden bij Excelsior Puurs en later enkele seizoenen in de middenbouw van FC Rupel Boom.  Ondertussen is Helmut al 4 jaar T1-trainer van onze ploegen. 

Foto Helmut De Graeve 2016.jpg

Serge Maes

Serge is 46 jaar oud en is woonachtig in Hemiksem. Hij is gehuwd met Birgit en heeft 1 voetballende zoon Kobe. Hij heeft zijn voetbalopleiding bij Schelle Sport gehad : vanaf 1984 gestart in de jeugd daar, om dan in 1997 in eerste ploeg van Schelle te geraken.

Serge is al 25 jaar lid van onze club.

Serge was dus voor de fusie al aangesloten bij SK Daghet. Tot 3 jaar geleden was hij een vaste speler van ons eerste elftal.  Ondertussen is Serge ook al 4 jaar T1-trainer van onze ploegen.

Foto Serge Maes 2018.jpg
bottom of page