KKD2

KKD2, onze tweede ploeg, speelt in de afdeling Antwerpen van Voetbal Vlaanderen. Dit elftal, ook de reserven genoemd, is actief in afdeling C2 van het recreatief voetbal.

De ploegverantwoordelijken, die ondermeer instaan voor opstellingen eontact tussen trainers en spelers, zijn Fangio Vercruysse & Kenneth Vercauteren.

 

Je kan de speelkalender downloaden via onderstaande knop.  

Foto 2e ploeg 2013-2014 kampioen.jpg
 

KKD1

Foto 1e ploeg 2021-2022.jpg

KKD1, onze eerste ploeg, speelt in de afdeling Antwerpen van Voetbal Vlaanderen. Dit elftal speelt in de tweede hoogste reeks van het recreatief voetbal.

De ploegverantwoordelijken, die ondermeer instaan voor opstellingen eontact tussen trainers en spelers, zijn Serge Maes, Vital S'Jongers & Piet Amelinckx.

Je kan de speelkalender downloaden via onderstaande knop.  

 

Veteranen

Foto veteranen KKD 2019.jpg

Deze groep gepassioneerde voetballers spelen enkel vriendschappelijke matchen op vrijdagavond. Hiernaast vind je een foto van onze fiere veteranen. (Seizoen 2021-2022) De speelkalender van de veteranen kan je hieronder downloaden.

De ploegverantwoordelijken, die ondermeer instaan voor opstellingen en contact tussen trainers en spelers, zijn Eric Erkelens, Hans Buyst & Jelle Reynaert.