top of page

Jaarlijkse Evenementen

Minivoetbaltoernooi

Kalfort Daghet organiseert jaarlijks, telkens begin mei, een groot minivoetbaltornooi voor gelegenheidsploegen en competitieploegen voor mannen vanaf 16 jaar. In 2022 was het al de 36e editie.  Dit jaar is het minivoetbaltornooi gepland op ZATERDAG 6 MEI 2023.

Er zal nu op een kunstgrasveld gespeeld worden.

De matchen worden outdoor gespeeld tussen 10u30 en 18u30 op het terrein van onze club.  Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de zaalvoetbal, dat betekent o.a. een terrein van 20m x 40m met doelen van 2m x 3m. Men speelt met 1 keeper en 4 veldspelers (er mogen 9 reserven zijn en er mag doorlopend vervangen worden). Wij streven altijd naar 20 ploegen.  Er worden eerst een aantal schiftingen gespeeld en daarna de plaatsingswedstrijden. Iedere ploeg zal 100 à 120 minuten moeten voetballen. Er zijn geen kosten voor de deelnemende ploegen. Maar er zijn dan ook geen grote prijzen te verdienen, het gaat om de sportieve eer, enkel de twee finalisten krijgen een kleine attentie.  Onze club organiseert dit tornooi enerzijds voor het plezier in het voetballen, maar anderzijds ook om wat extra geld in de clubkas te krijgen.

Inschrijvingen voor 2023 zijn al mogelijk bij onze secretaris : voetbalkalfortdaghet@gmail.com

Jaarlijkse

Komende Activiteiten

Ook dit seizoen staan er weer een heleboel leuke activiteiten op de planning. In de kalender hieronder, kan je een overzicht terugvinden. 

De Matchdagen zijn per deelgroep terug te vinden onder 'onze ploegen'. De algemene evenementen kan je hieronder terug vinden in de kalender. 


Wij hopen jullie snel te mogen verwelkomen op een van onze evenementen.

Komende Activiteiten
Kalender

Kalender

bottom of page