top of page

TOEKOMSTIG BELEID

De afgelopen jaren heeft de Corona-crisis, zoals voor velen, roet in het eten gegooid. In het seizoen 2022-2023 zullen er enkele zaken anders aangepakt worden: 
 

  • Op sportief gebied zal kwaliteit boven kwantiteit gekozen worden. Kalfort Daghet wil een club zijn met weinig verplichtingen, maar wél met spelers die zich engageren om zoveel mogelijk te spelen.
     

  • De club zal er voor zorgen dat alle ploegen wekelijks met gemotiveerde spelers en een ruime kern aan de matchen kunnen beginnen.
     

  • Het bestuur zal werken aan de communicatie binnen de club, om te zorgen dat iedereen ten allen tijde op de hoogte is van de gebeurtenissen. Ook de communicatie naar de buitenwereld toe, wordt onderhanden genomen.
     

  • Vanaf dit jaar zullen we ook meer nevenactiviteiten organiseren om de gezelligheid na het voetbal nog te verhogen.

 

Onze club gaat een mooie toekomst tegemoet op de nieuwe voetbalsite.  Dit zou echter niet mogelijk zijn zonder onze huidige en onze nieuwe clubleden (bestuursleden, spelers & vrijwilligers).  

Trainingen

Onze trainingen vangen opnieuw aan op donderdag 27 juli 2023.  Vanaf dan zullen de trainingen iedere dinsdag en donderdag doorgaan.

 

De trainingen zullen steeds lopen van 19u30 tot 21u00.  Leden worden dus verwacht rond 19u00. De trainingen worden geleid door het trainersduo, Serge Maes en Helmut De Graeve.

Elegant Title

Competitie

De voetbalcompetitie zal starten op zondag 3 september 2023. Er zijn reeds drie seniorenploegen ingeschreven voor de zondagcompetitie. 

Onze tweede ploeg (KKD2) zal de thuisspeeldagen steeds aftrappen om 10u30.  Onze nieuwe derde ploeg (KKD3) zal thuis om 12h30 spelen.  De eerste ploeg (KKD1) speelt thuis steeds om 14u30. 

Wij gaan als club voor sfeer, gezelligheid en kwaliteit. De club legt leden weinig tot geen verplichtingen op. We vertrouwen er op dat onze spelers zich steeds engageren om zoveel mogelijk te spelen.

Indien je zelf niet zo'n competitiebeest bent, maar je wel bij onze club wil vervoegen, is er altijd de mogelijkheid om als steunend (=niet-spelend) lid mee te trainen en te genieten van de voetbalsfeer.

Inschrijven

Nieuwe spelers (vanaf 16 jaar) zijn van harte welkom.  Indien je wenst aan te sluiten bij de club, kan je jezelf het best aanbieden op een training.  Het lidmaatschap kan dan nadien in orde gebracht worden, hiervoor is enkel de identiteitskaart nodig. 

 

Graag een seintje op voorhand, door een mailtje te sturen met je naam, adres en gsm nummer naar onze secretaris (jan.van.overloop@skynet.be) of door deze gegevens via ons contactformulier door te geven. 

Lidgeld Seizoen 2023 -2024

Het lidgeld zal vanaf dit seizoen terug slechts 135 euro voor een senior en 100 euro voor een jongere (<21 jaar) bedragen.  

Gelieve dat bedrag (€135 of €100) uiterlijk 15/08/2023 over te schrijven op bankrekening BE52 7360 7764 3009 op naam van de club met vermelding van "naam & lidgeld 2023-2024 .

Er is ook de mogelijkheid om steunend lid of niet-spelend lid te worden bij onze club.

Hiervoor vragen wij wel om 25 euro lidgeld te betalen, zijnde de terugbetaling van de vaste kosten (verzekering + aansluiting bij voetbalbond) die wij jaarlijks hebben per aansluiting.  Het voordeel hiervan is dat men dan gerust mag komen meetrainen.

Je bent zodanig ook verzekerd tijdens de trainingen en bij andere clubactiviteiten waarbij men misschien toch nog eens wilt helpen (zoals bv. bij tappen of bij onze kermisfeesten).

NIEUWE VOETBALSITE

logo-kd_TRANS-8347242.png

Van begin januari 2023 beschikt Kalfort Daghet in het sportpark over een nieuw volwaardig gebouw van 240 m², volledig in eigen beheer!  Het gebouw is een gezellige, comfortabele en fijne plaats zijn om te vertoeven. Daarvoor heeft de club zelf ook veel geïnvesteerd in de inrichting van het nieuwe gebouw.

Op de nieuwe voetbalsite zijn vijf voetbalterreinen beschikbaar, waarvan drie in kunstgras en twee in natuurgras.

​Meer plaats resulteert logischerwijze in meer mogelijkheden voor trainingen en wedstrijden. Het eerste elftal zal op het hoofdplein met de grote tribune spelen, het tweede elftal speelt op het eerste kunstgrasveld naast onze kantine. Het huidige trainersduo van de T1-ploeg, Serge en Helmut, blijft verder de trainingen op dinsdag en donderdag leiden.

WEGWIJZER

Onze voetbalclub is sinds 1/1/2023 verhuisd naar het nieuwe sportpark De Schans in Kalfort (2870 Puurs-Sint-Amands).
Het officiële adres is Lichterstraat 64/1, 2870 Puurs-Sint-Amands.  Daar is ook de parking voor alle clubs in het sportpark.

Wegwijzer om onze terreinen te bereiken :

Komende via de A12 vanuit Antwerpen de afrit nr.7 nemen (o.a. richting Sint-Niklaas).  Op het einde van de afrit aan de verkeerslichten rechtdoor rijden richting Dendermonde. Deze baan zo'n 800m volgen tot aan het ronde punt met de koperen bierketel.  Op dat ronde punt de eerste straat rechts nemen, dit is de Lichterstraat.  Dan nog 1300 m verder rijden tot aan de parking op je linkerkant.  In het weekend en 's avonds na 20h00 mag er ook gratis geparkeerd worden op de grote Pfizer-parking.

Vanaf beide parkings moet je nog 400 à 500 m te voet verder : best het wegje naast het grote witte gebouw van tennis Stepp nemen : tot aan de hoek van het voetbalplein, dan rechts naast het voetbalplein wandelen over de volle lengte en dan naar links langs de breedte van het plein.  Zo kom je aan ons voetbalgebouw dat rechts op de kop van het grote gebouw staat, met een eigen vrije ingang voor onze club.

bottom of page