top of page

Trainingen

Onze trainingen vangen opnieuw aan op donderdag 28 juli 2022.  Vanaf dan zullen de trainingen iedere dinsdag en donderdag doorgaan.

 

De trainingen zullen steeds lopen van 19u30 tot 21u00.  Leden worden dus verwacht rond 19u00. De trainingen worden geleid door het trainersduo, Serge Maes en Helmut De Graeve.

Trainingen

Competitie

De voetbalcompetitie zal starten op zondag 4 september 2022. Er zijn reeds twee seniorenploegen ingeschreven voor de zondagcompetitie. 

Onze tweede ploeg (KKD2) zal de thuisspeeldagen steeds aftrappen om 11u30. De eerste ploeg (KKD1) speelt thuis steeds om 14u30. 

Wij gaan als club voor sfeer, gezelligheid en kwaliteit. De club legt leden weinig tot geen verplichtingen op. We vertrouwen er op dat onze spelers zich steeds engageren om zoveel mogelijk te spelen.

Indien je zelf niet zo'n competitiebeest bent, maar je wel bij onze club wil vervoegen, is er altijd de mogelijkheid om als steunend (=niet-spelend) lid mee te trainen en te genieten van de voetbalsfeer.

Competitie

Inschrijven

Nieuwe spelers (vanaf 16 jaar) zijn van harte welkom.  Indien je wenst aan te sluiten bij de club, kan je jezelf het best aanbieden op een training.  Het lidmaatschap kan dan nadien in orde gebracht worden, hiervoor is enkel de identiteitskaart nodig. 

 

Graag een seintje op voorhand, door een mailtje te sturen met je naam, adres en gsm nummer naar onze secretaris (jan.van.overloop@skynet.be) of door deze gegevens via ons contactformulier door te geven. 

Lidgeld Seizoen 2022 -2023

Het lidgeld zal vanaf dit seizoen terug slechts 135 euro voor een senior en 100 euro voor een jongere (<21 jaar) bedragen. Daarbij is er wel de verplichting voor ieder lid om €30 bij te storten voor 5 dozen wafeltjes, die eventueel doorverkocht kunnen worden. 

Gelieve dat bedrag (€165 of €130) uiterlijk 15/08/2022 over te schrijven op bankrekening BE52 7360 7764 3009 op naam van de club met vermelding van "naam & lidgeld 2022-2023" .

Er is ook de mogelijkheid om steunend lid of niet-spelend lid te worden bij onze club.

Hiervoor vragen wij wel om 25 euro lidgeld te betalen, zijnde de terugbetaling van de vaste kosten (verzekering + aansluiting bij voetbalbond) die wij jaarlijks hebben per aansluiting.  Het voordeel hiervan is dat men dan gerust mag komen meetrainen.

Je bent zodanig ook verzekerd tijdens de trainingen en bij andere clubactiviteiten waarbij men misschien toch nog eens wilt helpen (zoals bv. bij tappen of bij onze kermisfeesten).

Inschrijvingen
Sportreglement
bottom of page